Un nen de deu anys mor atropellat a Sant Feliu de Guíxols

L'accident s'ha produït molt a prop d'un pas de vianants i en una zona delimitada a 20 quilòmetres per hora

Un nen de deu anys ha mort atropellat per un tot terreny aquest dijous al migdia a Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà), segons han informat els Bombers de la Generalitat. L'accident s'ha produït poc després de tres quarts d'una del migdia molt a prop d'un pas de vianants a la confluència de l'Avinguda Balears i la Plaça Ceuta del municipi i a pocs metres del col·legi Baldiri Reixach.

Es tracta d'una zona on la velocitat està limitada a 20 quilòmetres per hora i amb senyals que adverteixen de la proximitat d'un centre escolar. Per la seva banda, la conductora del tot terreny no presentava indicis d'haver consumit begudes alcohòliques, segons fonts municipals.

A la zona, habitualment hi ha un agent policial que regula el trànsit a la zona propera al col·legi Baldiri Reixac, però en el moment de l'accident es trobava en una altre dels accessos del centre. L'agent ha estat el primer en arribar al lloc de l'accident i de donar l'avís als equips d'emergència.

Fins al lloc, s'hi han desplaçat dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), una dotació dels Bombers de la Generalitat i quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra per donar suport a la Policia Local de Sant Feliu.