ICV de Girona es reivindica com la formació dels treballadors

Luís Herrera, lluitador històric del Pont Major, protagonitza el segon vídeo de campanya dels ecosocialistes

Exsindicalista i activista veïnal, Luís Herrera és el protagonista del segon vídeo de campanya d'ICV-EUiA. Amb 86 anys se'l recorda com un dels actius lluitadors pel reallotjament dels veïns del barri de les barraques de Montjuïc. Així mateix, també va treballar per a la millora de l'habitatge i els equipaments a Pont Major. 

A la gravació, demana el vot per a la formació perquè creu que defensen els barris treballadors. A la gravació destaca que ICV-EUiA lluita per la sanitat pública, pels espais públics, perquè l'habitatge "sigui un dret i no un luxe", pel transport públic, per tenir guarderies "a preus assequibles", contra la corrupció i en favor de la transparència. "Des del PSUC a ICV som la força que ha defensat els barris treballadors", ha manifestat Herrera.

Per la seva banda, la cap de llista, Eugènia Pascual, ha expressat que és "un honor" encapçalar una llista amb l'aval del Luís Herrera, "un exemple de dignitat i lluita social", afegeix. "El meu compromís és mantenir el seu llegat: estar sempre al costat de les reivindicacions i les lluites dels barris treballadors de la ciutat", ha conclòs la candidata.