Tres detinguts mentre robaven cablejat de coure en una empresa de Salt

Els detinguts tenen entre 19 i 23 anys

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Girona van detenir el dia 6 de maig a Salt, tres homes, d’entre 19 i 23 anys, tots de nacionalitat espanyola i veïns de Girona, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força.
 
Pels volts de les cinc de la tarda del mateix dia, el vigilant de seguretat d’una empresa de Salt (Gironès), va alertar que havia vist tres individus entrar a l’empresa saltant la tanca perimetral.
 
Varies patrulles de la zona es van adreçar ràpidament al lloc. En arribar-hi, els agents van localitzar dos homes carregant cablejat de coure a l’interior d’un vehicle. Poc després un tercer home sortia de l’interior de l’empresa saltant la tanca del magatzem.
 
Els tres individus van ser interceptats i detinguts pels mossos com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força a l’interior d’empresa.
 
Els detinguts, amb antecedents, va passar el 8 de maig a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual va decretar la seva llibertat en càrrecs.