Detenen una dona per robar joies a ancians de Platja d'Aro

Està acusada de sostreure un rellotge valorat en 10.000 euros a una de les víctimes

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 17 d'abril una dona de 30 anys, de nacionalitat romanesa i veïna de Badalona, acusada d'intentar robar la cadena d'or a un home d'edat avançada.

En un dispositiu per evitar furts al mercat municipal, els agents van observar com s'abraçava de forma afectuosa a un home mentre li explicava alguna cosa a cau d'orella. Quan s'hi van acostar, van veure com la dona intentava robar-li la cadena d'or.

La dona està acusada de sostreure a un altre home, just una setmana abans, un rellotge valorat en 10.000 euros. La detinguda, amb nombrosos antecedents, va quedar en llibertat amb càrrecs després de declarar davant del jutge.

En aquesta ocasió, la dona també va abraçar la víctima mentre anava a posar el tiquet d'estacionament i després de demanar-li l'hora, li va posar la mà el canell dient-li que l'havia d'ajudar i es va endur el rellotge.

Després de passar a disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols, la dona, que té nombrosos antecedents, va quedar en llibertat amb càrrecs.