Ciutadans (C's) demana la reducció de peatge de la C-32 fins acabar l'enllaç amb l'A-2

Aquest cap de setmana els usuaris van patir cues de més de quatre quilòmetres en el nou tram

Ciutadans (C’s) ha demanat que es torni a posar el peatge de la C-32 al mateix preu que tenia abans que entrés en funcionament el nou tram entre Palafolls i Tordera que va entrar en servei el dilluns de la setmana passada perquè, al seu entendre 'aquest no ha solucionat res'. La formació política he reaccionat després que AraGirona.cat denunciés les llargues cues que s'han patit en aquest tram de 4,4 quilòmetres durant el seu primer cap de setmana en funcionament. Els vehicles quedaven aturats just després de superar el peatge a l'alçada de Tordera i així fins arribar a Palafolls, on es trobaven amb un coll d'ampolla degut a que l'autopista passa de dos carrils a un de sortida enllaçant amb la carretera GI-600.

Amb tot, Ciutadans ha qualificat aquest fet de ser una 'autèntica estafa' ja que 'l’usuari paga un 35% més el bitllet en el darrer peatge per accedir a un col·lapse de més de quatre quilòmetres”, han lamentat. De la mateixa manera la formació política ha lamentat que la Generalitat no pressioni al Ministeri de Foment perquè acceleri els treballs per unir l'autovia A-2 amb la C-32.

Finalment, C’s demana que es torni a posar el preu del peatge a 0,71 euros (actualment de 0,96 euros) fins que no estigui enllestit el perllongament de l'autovia A-2. 'No es pot pagar més diners per un servei igual o pitjor, ja que això és enganyar al ciutadà', asseveren.