'Zugzwang. El Dietari del Procés', a la venda per Sant Jordi

L'obra, d'Oriol i Guifré Jordan, inclou 761 improperis contra el procés i 761 articles dels autors

El dia de Sant Jordi arriba el llibre 'Zugzwang. El Dietari del Procés', una col·laboració del directe!cat, dels autors del bloc 'El Dietari del Procés', Oriol Jordan i Guifré Jordan. Es tracta d’un dietari de bord dels primers 25 mesos del procés d'emancipació nacional de Catalunya des de la signatura del pacte entre Artur Mas (CiU) i Oriol Junqueras (ERC) el 19 de desembre de 2012 fins el 18 de gener de 2015. Editat per Duxelm, té un format àgil -de dietari breu-, proper i incisiu, i s'estrenarà el mateix dia de Sant Jordi.

Tres maneres diferents de veure el procés

El llibre és un dietari que narra, un per un, els 761 primers dies del procés sobiranista de Catalunya: des del pacte de governabilitat Mas-Junqueras camí del referèndum, fins al pacte entre els mateixos actors per encarar les plebiscitàries. D’altra banda, gràcies a la col·laboració d'un expert en el món dels escacs, la publicació també fa realitat per primera vegada i de forma exclusiva l'extrapolació de l'enfrontament entre Catalunya i Espanya a una gran partida d'escacs mitjançant il·lustracions i comentaris tècnics inclosos. L’obra també es pot llegir a través de les declaracions. Per cadascun dels articles del llibre, el lector podrà trobar un improperi pronunciat en aquell mateix dia per alguna personalitat o mitjà unionista contra el procés, Catalunya, els independentistes, els nostres polítics, la gent... 761 dies, 761 improperis. Al web oficial del llibre hi trobareu tota la informació i en podreu seguir l'actualitat necessària.

On es podrà comprar?

El llibre s'estrena el mateix dia de Sant Jordi i es podrà trobar únicament a la paradeta d'El Sotrac (a La Rambla de Barcelona a l'alçada del carrer Portaferrissa, davant l'Hotel Montecarlo). Els autors seran a la paradeta de 17 a 19 de la tarda per signar exemplars i parlar amb els lectors. En els dies següents l'obra estarà a totes les llibreries. Mentrestant,l’obra ja es pot adquirir per internet a la botiga del directe!cat

Oferta de llançament

Els interessats amb el llibre dels germans Jordan que el comprin per internet gaudiran de l’oferta inicial de rebre’l a casa sense costos addicionals i amb l’obsequi d’una de les samarretes especials editades en commemoració de la Diada de l’any passat i del 9N.