Antonio Orozco reuneix 900 persones en el concert solidari celebrat a Figueres

L'artista va presentar el darrer treball "Único"

L’Associació Somnis va omplir ahir el teatre municipal, El Jardí, de Figueres en el concert solidari on Antonio Orozco va presentar el seu espectacle "Único".

Més de 900 persones van vibrar durant gairebé dues hores en un concert on el cantant va interactuar contínuament amb el públic i on es va crear una connexió total entre platea i escenari. Amb els beneficis recollits, Somnis podrà tirar endavant el projecte d’activitats extraescolars aquest pròxim setembre.

“Somiar és una paraula que s’utilitza massa poc però pobre d’aquell que no s’atreveixi a viure somiant”, va dir Antonio Orozco.

La presidenta de l’Associació Somnis, Alba Llatjós, va manifestar que “estem molt contents perquè el teatre s’ha omplert fins a dalt de tot i Orozco ha connectat moltíssim amb el públic que ha gaudit com mai”.

“Hem acostat els somnis a tots els assistents i hem somiat durant una nit amb Antonio Orozco”, ha destacat la presidenta de Somnis.

Somnis dóna suport i atenció a infants i joves en situació de fragilitat social. L’associació treballa amb la convicció que tots els infants haurien de viure la infantesa amb plenitud, sense carències afectives i amb il·lusió. aquest motiu, volem regalar somnis a tots els infants que ho necessiten”, ha conclòs la presidenta de Somnis.