Xavi Pascual, distingit amb el guardó Figueres Talent

També s'ha guardonat a la Xarxa d'Emprenedors Competents (XEC)

Avui es fa entrega de les distincions del Figueres Talent, esdeveniment que es realitza a la ciutat de Figueres per mostrar el talent i l’emprenedoria de l’Empordà. En aquesta primera edició s’han volgut distingir a dos emprenedors de l’Empordà; Xavi Pascual i la Xarxa d'Emprenedores Competents (XEC).

Pascual ha estat distingit com a director de l’empresa Promo Arts Music, que en l’actualitat gestiona tres dels festivals més importants de comarques gironines, l’Acústica, l’Strenes i Sons del Món Vi& Music, des de l’empresa també treballa les carreres artístiques de Sopa de Cabra, Elèctrica Dharma, Macedònia o Gertrudis entre d’altres.

La primera edició del Figueres Talent, que se celebra del 16 al 18 d'abril al nou Convent dels Caputxins. Els reconeixements s'han creat especialment per a l'ocasió pel dissenyador Pete Sans i els entregarà l'alcaldessa de Figueres, Marta Felip, durant la primera sessió de dijous al vespre.

El primer Figueres Talent aplegarà 40 ponents i farà valdre el talent, les idees, el coneixement, la gastronomia, així com actuacions musicals i dos dies de pintura en directe.