Els enxampen forçant un cotxe i amb quatre mòbils robats a sobre

Els lladres havien sostret els telèfons a la discoteca Blau de Girona aquella mateixa nit

Els fets van passar el 22 de març pel volts de les set del matí, quan els mossos van tenir coneixement que dos joves estaven forçant un vehicle que es trobava estacionat al passeig dels Països Catalans de Salt.

En arribar al lloc, els agents van veure que dues persones s'allunyaven d'un vehicle ràpidament. Els agents van seguir-los i, en la seva fugida, van veure que un d'ells tirava un jersei de xandall sota d'un vehicle.

Després d'interceptar-los al mateix carrer, els policies van identificar-los i els van escorcollar. Simultàniament, una altra patrulla va constatar que, efectivament, havien forçat un cotxe però no havien aconseguit obrir-lo.

Els agents també van agafar el jersei de xandall i van comprovar que a les butxaques hi havia sis telèfons mòbils. Després de fer diverses gestions, van esbrinar que quatre dels sis telèfons recuperats havien estat sostrets aquella mateixa nit a la discoteca Blau de Girona. 

Per això, els dos homes van quedar detinguts per un delicte de robatori amb força en grau de temptativa. La investigació no es dóna per tancada a l'espera de saber l'origen de la totalitat dels telèfons. Pel que fa als quatre mòbils que se sap que són robats, ja han estat retornats als seus propietaris.

Els detinguts, que tenen antecedents, van passar el dia 23 de març a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs. Els detinguts tenen 28 i 20 anys, són de nacionalitats espanyola i marroquina i veïns de Salt i Santa Coloma de Farners.