Enxampen els lladres que sostreien roba usada dels contenidors de 'Roba Amiga' a Roses

Els agents van trobar cinc bosses d'escombraries plenes dins del vehicle

Els fets van succeir el passat 24 de març quan una patrulla de la Policia Local de Roses va detectar un vehicle que circulava de forma anormal per la ronda de Circumval·lació - per la urbanització de Mas Mates- i anava carregat amb cinc bosses d'escombraries plenes a vessar. Els agents van aturar el vehicle i van comprovar que les bosses contenien roba usada.

Davant d'aquesta situació, els policies van identificar els dos ocupants del vehicle qui, immediatament, van admetre haver sostret el material de tres contenidors de l'entitat 'Roba Amiga', situats a diversos indrets del municipi. Els agents van aixecar acta i van comissar totes les bosses. Posteriorment van retornar tota la roba usada a l'entitat.

Segons el regidor de Seguretat de l'Ajuntament de Roses, Àngel Tarrero, aquesta no és la primera vegada que es viu una situació similar al municipi. Segons Tarrero, els lladres acostumen a passar pels contenidors cada cert temps, s'emporten les peces de roba que es troben en millor estat per, posteriorment, revendre-les.

Tal com informa el consistori de Roses, es dóna el cas que els responsables de l'associació 'Roba Amiga' ja havien presentat dues denúncies pel robatori de peces de roba amb anterioritat. L'organització, integrada per diferents entitats sense ànim de lucre s'encarrega de recollir, seleccionar i vendre a botigues de segona mà roba usada a preus accessibles, destinant els beneficis a la inserció sociolaboral de persones amb risc d'exclusió social.