Troben més de 1.100 plantes de marihuana en una nau industrial de Vilablareix

A Cassà de la Selva detecten mig miler plantes més

Els Mossos d'Esquadra van localitzar el passat 6 de març 1.168 plantes de marihuana en una nau industrial de Vilablareix, a més de 14 garrafes de fertilitzant líquid i 71 làmpades amb els seus transformadors.

Els agents van detectar la nau al carrer Mosqueroles després de sentir una forta pudor i el soroll d'aparell d'aire condicionat i van detenir dos homes com a presumptes responsables de la plantació, de 51 i 39 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Celrà i Palafrugell.

D'altra banda, tres dies més tard, la Policia Local de Cassà de la Selva va localitzar una casa al mig del poble amb la porta oberta i signes d'haver estat forçada. Quan van entrar-hi, van comprovar que la casa estava deshabitada i en una habitació hi van trobar 100 plantes de marihuana seques. També van veure que des de la casa es podia accedir a través del pati, a una altra finca d'un carrer paral·lel.

En entrar-hi van notar una forta olor a marihuana i de seguida van trobar una plantació amb tots els estris per cultivar-la. Els efectius de la policia local van donar avís al grup de salut pública dels mossos que s'hi van desplaçar i van comprovar que a dins de l'habitatge hi havia un total de 397 plantes i 25 làmpades amb els seus transformadors.

En aquest cas la investigació està oberta i no es descarten detencions.