El Consell Comarcal de la Selva celebra el Dia Internacional de les Dones

La psicòloga del SIAD, Antonia Dorado ha ofert una xerrada

El Consell Comarcal de la Selva ha celebrat el Dia Internacional de les Dones amb un acte celebrat aquest matí a la Biblioteca Joan Vinyoli de Santa Coloma de Farners organitzat pel Servei d’Atenció a les Dones (SIAD)


La presentació s'ha iniciat a dos quarts de deu del matí amb una benvinguda a la jornada de celebració del Dia Internacional de les Dones i seguidament s'ha fet l'acte central d’aquesta edició, que enguany ha anat càrrec de la psicòloga del SIAD de la Selva, Antònia Dorado. La xerrada que ha ofert la psicòloga del SIAD s'ha centrat en el Dia Internacional de les Dones.

La directora territorial de Benestar Social i Família a Girona, Montserrat Roura; i el president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu han introduït l'acte del dia de les Dones. Tant Roura com Balliu han recordat les grans diferències que hi ha actualment encara entre els homes i les dones i han reconegut que, tot i s’ha fet una part del trajecte, resta molt assolir la fita. Per això, han incidit a continuar treballant com fins ara perquè s'assoleixi la igualtat entre homes i dones en tots els àmbits de la vida.


Un cop ha finalitzat la xerrada, s'ha servit un esmorzar per a totes assistents. Paral•lelament, totes aquelles persones que han volgut han visitat l'exposició de l'Institut Català de les Dones "Dones d'Empresa".

Regal d’un punt de llibre


Coincidint amb el Dia de les Dones, des del Pla d’Acció de Dones del Consell s’ha editat un punt de llibre. Aquests punts de llibre inclouen frases cèlebres de dones que al llarg de la seva vida han destacat en àmbits molt diversos. Totes les persones que han participat a la jornada se’ls ha obsequiat amb un punt de llibre. També tots els treballadors de l'ens comarcal han rebut un punt de llibre durant la jornada laboral d'aquest dilluns, 9 de març.