Troben onze cadells de gos abandonats en un contenidor de l'abocador del Pla de l'Estany

Dos d'ells ja han estat adoptats

Membres de l'Associació Protectora d'Animals del Pla de l'Estany (APAPE), han denunciat a través de la seva pàgina de Facebook que es van trobar fins a onze cadells de gos abandonats en contenidors propers a l'abocador comarcal del Pla de l'Estany, al terme municipal de Banyoles.

El primer dels cadells es va trobar divendres passat al matí a l'abocador de Puigpalter, sobrevivint a temperatures de -5 graus centígrads, que es va intentar amagar a l'interior d'un pou d'àcid per escalfar-se on no hi va cabre, fet que el va salvar.

Tres dies més tard, el dilluns 9 de febrer, es van trobar tres cadells més a l'interior de l'abocador que podrien pertànyer a la mateixa camada. El mateix dia es van portar set cadells més que un home havia trobat abandonats dins una capsa de cartró al costat d'un contenidor de rebuig. Tots ells tindrien un mes i mig de vida aproximadament.

La protectora ha publicat fotografies de tots els cadells a la seva pàgina de Facebook i els ofereix en adopció per qui els vulgui acollir. El telèfon de contacte és el 639 970 004.