FiraRebaixa perd visitants per segon any consecutiu

Enguany s'hi han passat 19.000 persones, 3.000 menys que l'any passat

La 23a edició de Firarebaixa de Girona ha rebut en aquesta 23a edició més de 19.000 visitants. Aquesta xifra és provisional perquè correspon al recompte de persones que s'ha fet aquest diumenge a les cinc de la tarda, quan faltaven tres hores per a la finalització del saló.

El 83% dels assistents ha comprat algun producte, una xifra que supera en un 15% els visitants del 2014. Segons Fira de Girona, entre dijous i diumenge l'afluència de públic ha sigut constant i més de la meitat dels assistents era de la ciutat de Girona.

Enguany, els visitants han pogut trobar moda per a home, dona, juvenil i infantil, sabateria, llenceria, parament de la llar, material esportiu, complements de marroquineria, òptica i joieria. A més, a la segona planta del recinte s'han exposat també sofàs i vehicles.

En aquesta edició, Fira de Girona ha augmentat l'oferta d'activitats amb l'objectiu de complementar l'estada dels visitants. El servei de ludoteca ha vist intensificada la seva activitat el cap de setmana, quan augmenta la presència de visitants i els nens i nenes no estan a l'escola. Els més petits han pogut utilitzar taules de dibuix i jugar amb pilotes per saltar, inflables i tricicles. També han passat una estona agradable en les sessions programades de pallasso i d'explicacions de contes. Altres novetats d'aquesta edició han sigut el taller creatiu de bijuteria (on els usuaris han après a dissenyar i crear el seu propi collaret) i el curs d'automaquillatge.