Els Mossos gironins fan un minut de silenci per l'agent atropellat mortalment

La concentració ha tingut lloc a la comissaria de Vista Alegre de Girona

Els mossos de les comarques gironines s'han sumat als actes en record a l'agent que va morir dissabte en un control de trànsit a la C-58. Càrrecs policials, agents uniformats i de paisà i també membres d'altres cossos han guardat un minut de silenci davant les comissaries.

Al territori, entre d'altres, s'han fet concentracions a Blanes, Roses, la Bisbal o Girona. Aquest migdia, davant la seu de la Regió Policial s'hi han concentrat una cinquantena de policies. A l'acte també hi han pres part el delegat d'Interior, Albert Ballesta; el cap de la Policia Municipal de Girona, Josep Palouzié; el tinent coronel de la Guàrdia Civil José Luis Tovar, i el comissari de la policia espanyola José Juan Ferragut.

El minut de silenci davant la comissaria del barri de Vista Alegre a Girona s'ha fet a les dotze del migdia. El comissari Josep Milan, cap de la Regió Policial, ha assistit al funeral de l'agent que va perdre la vida en ser envestit per un cotxe.

El caporal va perdre la vida durant un control de trànsit que s'havia muntat a la carretera d'accés a la C-58 des de la Zona Hermètica de Sabadell. Un cotxe d'alta gamma va atropellar mortalment la víctima i va fugir del lloc. El conductor, que anava begut, va ser detingut a Santa Coloma de Gramenet.