Absolta l'acusada de deixar una parella de nuvis sense convit

Va cerca alternatives per poder fer el banquet de noces

Concepció Feliu, acusada d'un suposat delicte d'estafa per deixar sense convit una parella de nuvis quan gestionava el restaurant Mas Batlle de Quart (Gironès), ha estat absolta per l'Audiència de Girona segons explica "El Punt Avui".

L'empresària havia de preparar un convit pel 30 d'abril de 2011 però no va arribar a organitzar-lo, ja que es va veure obligada a deixar el negoci al acumular impagaments de lloguer i fou desnonada poc després.

El tribunal conclou que no s'ha demostrat que no es comuniqués aquesta situació als nuvis amb intenció d'enganyar-los. Feliu s'enfrontava a una possible pena de dos anys de presó i una indemnització de 19.082 euros per a la parella. Amb tot, inicialment no va comunicar que tenia un ordre d'abandonar el local pel 15 de febrer de 2011 perquè creia que podria arribar a un acord amb la propietària i seguir amb el convit, objectiu que no va aconseguir.

Per tot això el jutge considera que no queda suficientment acreditat que Feliu tingués intenció d'enganyar a la parella, ja que també volia presentar recurs al desnonament i utilitzar la fiança de 12.000 euros per pagar mensualitats endarrerides i mantenir el negoci fins la data de l'enllaç.