Mostrar’t, la mostra d’art jove de L’Estació Espai Jove, celebra la seva 20a edició

L’actuació de JN Band, demà a les 8 del vespre, inicia el cicle

El projecte de Mostrar’t arriba a les 20 edicions. La iniciativa va néixer el 2007 amb l’objectiu de donar un impuls als joves creadors d’arts plàstiques de la ciutat i rodalia oferint-los un espai on exposar la seva obra durant un mes, de manera gratuïta, a més de suport i orientació.
 
Una vuitantena d’artistes en les disciplines de fotografia, il·lustració, pintura, escultura, còmic, etc. han omplert de significat les parets de L’Estació des de l’any 2007 i han convertit l’equipament, tal com explica la regidora de Joventut de l’Ajuntament de Girona, Roser Urra, “en un espai nou amb cada exposició, han enriquit l’espai jove amb colors i visions diferents i, en definitiva, han compartit el seu art amb molts altres joves”.
 
Per celebrar les 20 edicions de la mostra, la Secció de Joventut de l’Ajuntament de Girona ha col·laborat amb el Bòlit amb la Beca 1r Comissariat. Aquesta beca, enguany vinculada exclusivament als artistes del Mostrar’t, permetrà, per segon any, que una persona jove pugui comissariar una exposició.
 
Les joves becades en aquesta ocasió han estat Ariadna Lorenzo i Valentina Nadjarian. El seu projecte titulat Dins, que presenta les fotografies d’Alba Danés, es podrà visitar del 27 de març al 3 de maig al Bòlit_StNicolau. L’Alba Danés ja va participar al Mostrar’t el gener de 2012 amb l’exposició “Expectants”.
 
Per altra banda, la inauguració de la vintena edició, que tindrà lloc demà a les 8 del vespre a l’Estació Espai Jove, comptarà amb l’actuació de la JN Band, un trio de blues electroacústic proposat per la Societat de Blues de Girona, i de teló de fons es podrà veure una anticipació de les exposicions que acollirà el Mostrar’t entre gener i juny de 2015.
 
Els 5 artistes que conformen aquesta vintena edició, són: Àlex Àmbit (fotografia), Oriol Tuca Vancells (gravat calcogràfic), Andrea Zayas (il·lustració), Isaura Creus (contes il·lustració) i Lídia Martí (fotografia analògica).