Troben morta una parella en un bosc de Campdevànol

Han trobat els joves intoxicats a l'interior del vehicle

Els Bombers de la Generalitat han treballat aquest matí en la recerca d’un vehicle que s’havia perdut al llarg de la nit en una pista forestal de Campdevànol (Ripollès). L’helicòpter dels Bombers ha localitzat el vehicle amb els dos ocupants, un noi i una noia joves, morts a l’interior.
 
L’avís de la recerca havia entrat a les dues i deu de la matinada i ha fet mobilitzar un parell de dotacions terrestres. La trucada al servei d’emergències provenia de les víctimes, que informaven estar dins el cotxe al camí dels Llentes enmig del bosc i sense possibilitats de poder-se moure ja que el vehicle se’ls havia quedat embarrancat en un bassal de fang.

D’aquesta manera, es va iniciar la recerca però sense cap resultat, ja que els vehicles que hi participaven no van poder endinsar-se en el bosc donat l’estat en què es trobaven les pistes i els seus camins interiors. Així, la recerca es va interrompre a dos quarts de sis de la matinada a l’espera que al matí s’enlairés l’helicòpter.
 
Ja al matí s’han reprès les tasques de recerca amb la participació de 2 dotacions terrestres i un parell d’helicòpters, amb personal del Grup d’Actuacions Especials (GRAE) i del Grup d’Emergències Mèdiques (GEM) dels Bombers de la Generalitat.

El vehicle dels joves ha estat localitzat a tres quarts de deu del matí en una pista forestal a un quilòmetre i mig del mas Els Llentes. Segons les primeres hipòtesis, els joves haurien perdut la vida intoxicats en haver posat la calefacció del vehicle i haver-se taponat el tub d’escapament en intentar fer les maniobres per sortir del toll de fang.

El Cos dels Mossos d’Esquadra, que hi ha enviat cinc patrulles, s’han fet càrrec de la investigació i les diligències.