L’Ajuntament de Girona becarà als dissenyadors seleccionats de la 1a Setmana de la Moda de Girona

El premiat rebrà publicitat i comunicació gratuïta al llarg de tot un any a través d’Agimod

Gimoda, conegut també com la Setmana de la Moda de Girona que se celebrarà del 18 al 21 de març 2015, és el projecte estrella de l’associació Agimod, pel qual es busca la promoció de talents creadors i enfortir i dinamitzar el teixit empresarial i industrial del sector de la moda del territori gironí.

L’Ajuntament de Girona, que dóna suport i col·labora activament amb la iniciativa, ha anunciat que tots aquells dissenyadors que siguin seleccionats per desfilar, rebran una beca per sufragar el preu de la quota de participació. Del preu original de 350 euros, només n’hauran d’abonar 180, d’aquesta manera es vol possibilitar que tot emprenedor pugui accedir a les passarel·les de Gimoda.

A més, d’entre els dotze dissenyadors participants, s’atorgarà un premi a la millor desfilada valorat en 5.400 euros que consistirà en la difusió mediàtica a tots els mitjans col·laboradors, una sessió de fotografies professional per a la creació de la imatge 2015 de la seva col·lecció, creativitat i disseny d’un catàleg de la col·lecció i la promoció dins de totes les activitats d’Agimod a nivell de showrooms, desfilades i actes promocionals durant tot un any.

A part, s’entregarà un premi al millor Pop-up Store que consistirà en el retorn de l’import inicial de l’estand de la Setmana de la Moda. Cal recordar que el període d’inscripcions per participar a Gimoda comença el 12 de gener fins al 23 de gener del 2015, i les bases per participar es poden trobar al web.