Un lladre atraca un supermercat de Blanes a punta de pistola

El jove va amenaçar un treballador amb l'arma perquè li obrís la caixa registradora

Els Mossos d'Esquadra busquen un lladre que aquest dimecres va atracar un supermercat a Blanes (Selva) a punta de pistola. El jove, que duia la cara tapada i a qui només se li veien els ulls, va entrar al Condis situat al carrer Ca la Guidó poc abans de les dues de la tarda.

El lladre va escollir una hora en què hi havia pocs clients al supermercat. Un cop a dins, va treure una arma de foc -no se sap si simulada- i va amenaçar el treballador que hi havia rere la caixa registradora. Després d'aconseguir un botí de 300 euros, tot el que hi havia aleshores a la caixa, el lladre va fugir a peu. Els mossos han obert una investigació i treballen per intentar atrapar-lo.

L'atracament al Condis de Blanes va tenir lloc cap a tres quarts de dues de la tarda. El jove, que portava la cara tapada amb una gorra i una braga, va actuar amb molta rapidesa. Va entrar al supermercat, situat al carrer Ca la Guidó, es va plantar davant del treballador que hi havia a l'altre costat de la caixa registradora i el va amenaçar amb l'arma de foc.

A l'hora d'actuar, el jove va escollir un moment en què a dins del supermercat hi havia pocs clients. Sense deixar d'intimidar el personal brandant la pistola (no se sap si era simulada), el lladre va exigir que li entreguessin tots els diners de la caixa registradora. En total, va aconseguir un botí d'uns 300 euros.

Després, el jove va fugir corrents del lloc. Des del supermercat es va alertar als Mossos d'Esquadra, que han obert una investigació per intentar identificar el lladre i atrapar-lo.