Busquen un home desaparegut des del 29 de novembre a Castelló d'Empúries

Té 37 anys i pateix esquizofrènia

Els Mossos d'Esquadra i els Bombers de la Generalitat busquen des d'ahir a un home de 37 anys que va ser vist per darrera vegada el 29 de novembre prop del riu Muga a Castelló d'Empúries (Alt Empordà).

El jove, que estaria diagnosticat amb esquizofrènia, va enviar un missatge a un seu amic comentant-li que s'havia instal·lat amb una tenda de campanya en aquella zona. Dies després de no tenir notícies seves, el mateix company va personar-se a la comissaria dels Mossos d'Esquadra aquesta setmana alertant de la seva desaparició, moment en que es va activar la recerca.

Els dies posteriors al missatge coincideixen amb la forta llevantada que va castigar l'Alt Empordà però des del cos de policia no confirmen ni desmenteixen la hipòtesi que se'l pogués endur una riuada sobtada. De moment han localitzat prop del Mas d'en Bec restes de la tenda, una motxilla i un cabàs. La bicicleta que ell utilitza per a desplaçar-se no s'ha trobat per enlloc.

Avui participen en les tasques de recerca quatre unitats dels Mossos d'Esquadra i dotze dels Bombers. S'ha activat un helicòpter, un equip del GRAE, la unitat canina, la unitat sub-aquàtica i diversos vehicles lleugers.

Els agents de policia s'han centrat en la recerca a la zona de Sant Onofre mentre que els Bombers ho fan a La Mugueta.