La tramuntana obliga a retirar una escultura a Girona

Formava part de la decoració de Nadal a la rotonda de Països Catalans

La forta tramuntana que avui colpeja Catalunya ha posat en alerta diversos ciutadans de Girona que han pogut observar com els cops de vent castigaven una escultura situada a la rotonda dels Països Catalans. Degut a la perillositat i l'alarma generada entre vianants i conductors, l'Ajuntament ha decidit desmuntar-la per evitar un possible accident.

L'escultura formava part de la decoració de Nadal que el consistori ha instal·lat en diversos punts de la ciutat, entre ells la rotonda de davant el Palau Firal i a la Copa.

Amb tot, alguns usuaris a través de la xarxa social Twitter han alertat com la tramuntana feia moure perillosament l'obra decorativa.

Un exemple n'és la candidata a l'alcaldia del Partit Socialista de Catalunya (PSC) a l'Ajuntament de Girona, Sílvia Paneque, que ha piulat: "A el està a punt de tirar l'escultura de la rotonda de Països Catalans. És perillós".

A partir d'ara, l'Ajuntament valorarà si la tornarà a posar passats uns dies després d'estudiar els desperfectes que el vent li hagi pogut causar. Els treballs per tal de retirar-la han estat encapçalats pels mateixos artistes que la van dissenyar.

 

El vent farà que l'ornamentació de #Nadal passi de temporal a efímera? #Girona

Una foto publicada por Anna Costa Vidal (@acostavidal) el