Troben una plantació de marihuana en una discoteca de la Jonquera

S'ha detingut un espanyol de 44 anys i un francès de 28

La Guàrdia Civil va desmantellar el 25 de novembre una plantació de marihuana que estava situada en un local d'oci de la Jonquera (Alt Empordà). En el cultiu hi havia més d'un centenar de plantes que pesaven uns 36 quilograms, 109 plançons i 750 grams de marihuana preparada per al seu consum.

L'operatiu policial, batejat com a 'Operació Disco-Nord', ha acabat amb la detenció de dos homes, un de 44 anys de nacionalitat espanyola i un de 28 de nacionalitat francesa. A més, els agents han intervingut material que era utilitzat per cultivar i assecar les plantes.

La investigació policial es va posar en marxa arran de diverses informacions que apuntaven que hi havia una plantació de marihuana en un local d'oci de la Jonquera, on també s'elaborava aquesta substància per ser venuda. Davant les sospites, la Guàrdia Civil va demanar una ordre judicial per poder escorcollar el local. Els agents hi van trobar un centenar de plantes, que pesaven uns 36 quilos, 109 plançons i 750 grams de marihuana elaborada i assecada per ser venuda.

En comprovar que les sospites eren certes, la Guàrdia Civil va detenir dos homes, un de 44 anys de nacionalitat espanyola i un de 28 de nacionalitat francesa. Tots dos van ser entregats al jutjat d'instrucció de guàrdia de Figueres.