Roser Capdevila i Guillem Terribas, una 'Conversa Imprevisible'

L'Auditori Josep Irla acollirà l'acte

La il·lustradora Roser Capdevila i l’activista cultural gironí Guillem Terribas  mantindran una Conversa Imprevisible demà  dijous 4 de desembre, a les 6 de la tarda, a l’Auditori Josep Irla de la Generalitat a Girona.
 
En aquesta conversa, Roser Capdevila i Guillem Terribas repassaran la trajectòria de la il·lustradora i les experiències que han viscut conjuntament. Finalitzat  l‘acte, es podrà visitar l’exposició de la il·lustradora al mateix Edifici de la Generalitat i Roser Capdevila signarà llibres.
 
Aquesta és una de les activitats programades a Girona coincidint amb l’exposició "Llapis i ...acció! Roser Capdevila dibuixa", que es pot visitar fins al  18 de gener a l’Espai Santa Caterina de l’Edifici de la Generalitat a Girona.
 
D’ençà que es va inaugurar, per l’exposició hi han passat prop de 3.500 persones i a més s’han programat tallers, visites guiades i per a escolars amb la finalitat d’aprofundir en el coneixement dels continguts de l’exposició per parts dels sectors i persones interessades.