La llum, protagonista d'aquest Nadal a Girona

L'Ajuntament il·lumina més espais de la ciutat i ha programat més de 200 activitats durant les festes

Més de 200 activitats ompliran els carrers de Girona durant les festes nadalenques en què la llum serà la protagonista. Una de les principals novetats d'enguany són les il·luminacions, elaborades a partir de projectes efímers d'artistes gironins, de tres rotondes d'entrada a la capital gironina, concretament la dels Països Catalans, la del Pont de Pedret i la situada a la cruïlla entre els carrers Joaquim Vayreda i Caterina Albert.

Aquestes il·luminacions complementaran la llum instal·lada als carrers i responen a la voluntat de "fer que el talent dels gironins formin part també del Nadal", segons ha dit la regidora de Turisme i Comerç, Coralí Cunyat, en la presentació de la programació del Nadal.

Activitats com el Gran Circ de Nadal sobre Gel, el Lleuresport, la Cursa de Sant Silvestre, el Concert de Cap d'Any o el Girona Street Food Market són algunes de les propostes més destacades que es portaran a terme durant els propers dies. Aquest any, a més, la Cavalcada de Reis del dia 5 de gener serà retransmesa per TV3.

Com cada any, a més, s'han programat múltiples activitats als barris organitzades per les diferents associacions de comerciants. Activitats culturals, concerts infantils, tallers de tions, titelles, quines o propostes emmarcades sota la iniciativa '6 museus per Nadal completaran la programació.