Damien Rice publica un segon videoclip a Cap de Creus

L'irlandès va llençar el seu nou llarga durada el passat 31 d'octubre

El cantautor irlandès, Damien Rice, va publicar el passat 30 d'octubre un tastet del single que porta per títol "The Greatest Bastard" del del seu darrer àlbum "My Favourite Faded Fantasy" el qual ha estat enregistrat damunt una embarcació per la costa de Cadaqués (Alt Empordà).

El videoclip és el segon que publica després que el setembre veiés la llum "My Favourite Faded Fantasy" on es pot veure l'església de Santa Maria de Cadaqués en segon terme. L'aparició de la vila marinera confirma la passió que Rice sempre ha demostrat per Cadaqués i el Parc Natural del Cap de Creus, indret on acostuma a fer-hi estades de forma regular i amb absolut secretisme.

L'enregistrament del petit clip, en format acústic i amb so en directe (amb la tramuntana fent acte de presència), va tenir lloc aquest estiu mentre es treballava en la postproducció del seu nou treball. Rice va publicar "My Favourite Faded Fantasy" el passat 31 d'octubre després del seu últim llarga durada el 2006 (àlbum 9), moment que va coincidir amb la fi de la seva relació personal i professional amb la cantant Lisa Hannigan.