Detenen tres dones per robar alcohol d'un establiment de l'Escala per valor de 200 euros

Els mossos van interceptar el vehicle amb el que anaven després de cometre una infracció de trànsit

Els fets van passar a la una del migdia del 13 de novembre passat, a l'alçada de Torroella de Montgrí (Baix Empordà). Una patrulla de mossos va fer aturar un vehicle després de veure que havia comès una infracció i va ser en aquest moment en què els agents van adonar-se que a la part de darrere del vehicle hi havia diverses ampolles de licors amb l'alarma encara posada.

Els agents van demanar el tiquet de compra de les ampolles a les tres ocupants, tres dones d'entre 18 i 27 anys, que no van donar cap mena d'explicació coherent sobre la procedència dels productes. Durant el registre, els agents van trobar també al maleter una bossa de mà i una nevera portàtil folrades amb paper d'alumini i altres productes, presumiblement sostrets. També es va localitzar un tiquet de compra d'un supermercat de la població de l'Escala (Alt Empordà).

Fetes les comprovacions amb l'establiment, els agents van constatar que els productes localitzats havien estat robats a la botiga d'aquest municipi. Les ampolles de licor estaven valorades en 200 euros.

Amb tots els indicis recollit,s els agents van detenir les dones con a presumptes autores d'una falta de furt. Les detingudes, sense antecedents i de nacionalitat romanesa, seran citades properament davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de la Bisbal d'Empordà.