Busquen un pescador desaparegut a Tossa de Mar

La recerca s'ha iniciat prop del far i de la platja d'Es Codolar

Els equips d'emergència busquen aquest dimarts al matí un pescador d'entre 70 i 75 anys que aquest dilluns a la tarda amb la seva barca a Tossa de Mar i no ha tornat a casa, segons han informat Salvament Marítim i els Bombers de la Generalitat.

L'avís s'ha produït aproximadament a les deu del matí quan la dona del pescador ha alertat a la Policia Local que no tenia notícies del seu marit des que ahir a la tarda, al voltant de dos quarts de sis de la tarda, va sortir a pescar amb la seva barca. L'embarcació, construïda de fusta, no té cabina, és de color blanc i blau i porta per nom 'Mañica'. L'home es dedica a la pesca de peix blanc i peix blau.

La recerca ha començat a les immediacions del Far de Tossa i de la platja d'Es Codolar, on el pescador sol anar. HI participen Salvament Marítim, amb una embarcació i un helicòpter Helimer; els Bombers de la Generalitat -amb tres vehicles i els GRAE- la Guàrdia Civil, els Mossos d'Esquadra, la Policia Local, que ha localitzat la moto del pescador on l'aparca quan va a pescar, i particulars de la zona.