Tres detinguts per intentar vendre cocaïna a un policia fora de servei

En el posterior escorcoll a un domicili es va detenir una quarta persona

Un sotsinspector de la policia espanyola que es trobava fora de servei va detenir el passat u de novembre tres homes a la Jonquera per tràfic de drogues.

El mateix dia de la detenció, i quan el policia es trobava al carrer Mateu Pla de la Jonquera vestit de paisà, un jove, adreçant-se-li en francès, li va oferir comprar cocaïna. Davant l'oferiment, el policia va contestar afirmativament i el jove va marxar a buscar una paperina.

Un cop la hi va entregar, el jove li va dir que si en volia més coneixia qui li podia aconseguir. Davant la nova afirmació, l'home va marxar a buscar dos homes més que van assegurar a l'agent tenir més droga a casa seva. És en aquest moment quan el policia els va detenir.

Detinguts els tres homes, el sotsinspector ho va comunicar a la comissaria del CNP de la Jonquera i va demanar reforços per accedir al domicili on els detinguts guardaven la droga.

Un cop aconseguida l'ordre judicial, durant el registre del domicili es va detenir una quart home que l'ocupava en aquell moment i es van comissar 533 grams de cocaïna, 59 grams d'heroïna, 1,7 quilos de marihuana i 89 grams d'heroïna barrada amb gasolina. A més, els agents van trobar 840 euros, 2.570 pesos dominicans i diversa documentació falsa. A banda, els agents van comissar també diversos medicaments i substàncies per tallar la droga, una balança de precisió i material divers per distribuir les dosis de droga.


Els quatre detinguts van passar a disposició del jutjat de guàrdia de Figueres que en va decretar la presó provisional.