La guerra al PSC de Roses acaba amb la marxa de David Beltran al Grup Mixt

El regidor acusa una manca de "praxi democràtica" entre els socialistes

El malestar entre els membres del Partit Socialista de Catalunya (PSC) a Roses ha acabat amb la marxa de David Beltran Blanco del partit. Després que ell i el portaveu del grup municipal, Jesús Mínguez, mostressin el seu desacord amb la figura de l'alcaldable Olga Simarro -qui va tenir el suport de la Federació de les comarques gironines-, la corda s'ha seguit tensant fins avui.

Beltran assegura que deixa el partit i es passa al Grup Mixt per les "reitaredes accions deliberades de faltes greus i una manca de praxi democràtica en la gestió de l'agrupació del PSC de Roses" per part de Simarro i que fou recolzada per la federació gironina.


En aquest sentit, el regidor apunta que la seva intenció inicial era deixar el seu lloc a un altre però que després de rebre una "trucada amenaçadora" d'un membre de la federació del PSC a Girona "i el tarannà" de Simarro, "he vist que no hi ha res que m'uneixi amb aquest tipus de persones (...) però sí als ciutadans". És per aquest motiu que Beltran ha decidit no renunciar a l'acta de regidor i conservar així el seu lloc a l'Ajuntament com a membre de l'oposició com a edil no adscrit.

Per acabar, el regidor manté la postura de reclamar la dimissió de l'alcaldable socialista la qual, al seu parer, demostra de forma "exponencial" una "educació castrense" que "no s'ajusta mai a la realitat".