Espai Gironès celebra el Vè Màster de Catalunya d'Espasa Masculina

Al matí es van celebrar exhibicons per apropar l'esport al públic

Espai Gironès va acollir per cinquè any consecutiu el Màster de Catalunya d’Espasa Masculina organitzat per la Federació Catalana d’Esgrima i el club gironí Sala d’Armes de l’Onyar, en una jornada plena d’activitats en que es va voler familiaritzar al gran públic amb aquesta especialitat olímpica.

Al llarg del matí i del migdia, la zona habilitada per a la competició va ser el lloc escollit per a exhibicions i classes d’iniciació destinades a donar a conèixer les tècniques i normes de l’esgrima a l’aficionat de l’esport que potser encara no havia tingut l’ocasió de descobrir aquesta pràctica.

Ja a la tarda va ser el torn dels vuit millors tiradors catalans, que van participar en un torneig en el qual va poder gaudir-se de les seves habilitats amb l’espasa.

Les accions del centre comercial gironí no acaben aquí. Durant el mes de novembre, petits i grans podran aprendre conceptes bàsics sobre recollida selectiva i prevenció de residus amb l’exposició “Dóna la volta. Del residu al recurs” de l’Agència de Residus de Catalunya, situada a la planta baixa.