Una nova app permet conèixer gent i lligar a les Barraques de Girona

'Wanty' ha estat desenvolupada per a quatre emprenedors gironins

Per Festes de Girona, quatre joves emprenedors han llançat “Wanty”, una nova aplicació per mòbils que permet conèixer i interactuar amb les persones que coincideixen en els mateixos esdeveniments d'oci nocturn.

El seu funcionament és molt senzill: l’usuari es descarrega l’aplicació de manera gratuïta de la botiga Google Play del seu mòbil cercant “Wanty”, selecciona a quin esdeveniment està o anirà, i li apareix les persones que com ell, han dit que hi aniran. Llavors, ha de seleccionar anònimament si vol o no conèixer persona a persona i l’aplicació només notifica quan dues persones són correspostes mútuament i s’obra un xat per poder parlar.

Aquesta app està disponible per primer cop durant les Barraques de Girona 2014, que es duran a terme entre el 24 d’octubre i el 2 de novembre a La Copa. Tot i que Girona és la primera ciutat on es pot utilitzar l’app, aviat es podrà utilitzar en les grans ciutats com Barcelona, València i Madrid.

En properes versions, l’aplicació també permetrà saber qui hi ha dins d’un local en concret i obtenir promocions personalitzades en funció del comportament en locals d’oci nocturn i centres comercials. Ho fan gràcies a una tecnologia pròpia que han desenvolupat i de l’ajuda dels “iBeacon”, que permet detectar comportaments per enviar promocions en el moment clau.

Els seus fundadors són quatre joves emprenedors de Girona, estudiants i exestudiants de la Universitat de Girona i de l’IES Montilivi, que ja tenen experiència en aquest tipus d’aplicacions. Darrerament van presentar Wanty en la 5a Mostra d’Emprenedors de Girona organitzada per l’Assessoria Codina, on va tenir molt bona acollida per part del públic, i en l’App Trade Center de València, un esdeveniment enfocat a apps d’àmbit nacional.