Tres detinguts per robar en un supermercat de Ripoll i fugir amb el seu vehicle

Els mossos van enxampar els presumptes lladres a l'alçada de Malla

Els Mossos d'Esquadra van detenir el 13 d'octubre tres homes d'entre 26 i 40 anys, nacionalitat romanesa i veïns de l'Hospitalet de Llobregat, com a presumptes autors d'un delicte de furt. Pels volts de les dues de la tarda els agents van tenir coneixement que s'havia produït un furt a un supermercat de Ripoll i que els presumptes lladres havien fugit direcció Vic.

Ràpidament es va muntar un dispositiu per localitzar el vehicle i va poder ser aturat pocs minuts després a la sortida de Collsuspina de la carretera C-17, dins del terme municipal de Malla (Osona). Al vehicle s'hi van trobar productes d'alimentació, maquinetes i fulles d'afaitar i setze ampolles de licor.

Els ocupants del turisme no van poder justificar la procedència dels diferents productes als mossos. Després de diverses indagacions, els agents van confirmar que tots els articles acabaven de ser sostrets a un supermercat de Ripoll. Per aquest motiu, els tres homes van quedar detinguts per la seva presumpta relació amb els fets.

Els detinguts van passar el 15 d'octubre a disposició judicial al jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Vic.