Detinguts quatre joves que agredien menors d'edat per robar-los el mòbil i diners a Blanes

Un dels arrestats ha ingressat a presó

Els Mossos d'Esquadra han detingut quatre joves -dos de 19 anys i dos menors d'edat, de nacionalitats espanyola i marroquina- acusats de dos robatoris amb violència i intimidació.

En ambdós casos, els joves actuaven amb violència i agredien o intimidaven amb navalles les seves víctimes, sempre menors d'edat, per robar-los el mòbil i diners. Els fets van tenir lloc a la zona lúdica dels Pins i a l'estació de Renfe de Blanes (Selva). Després de les detencions, que es van produir els dies 9 i 13 d'octubre, els dos joves majors d'edat van declarar davant del jutge, que va decidir enviar a la presó un d'ells i l'altre el va deixar en llibertat provisional.

Durant els mesos d'estiu es van produir dos robatori amb violència i intimidació a la zona lúdica dels Pins de la localitat i a l'estació de Renfe de Blanes. Concretament, el passat 7 de setembre, un menor va patir un robatori amb violència a la zona lúdica dels Pins. Dos joves li van donar un cop al cap i van aprofitar el seu atordiment per robar-li la documentació, el telèfon mòbil i els diners que duia. El segons cas va tenir lloc el 29 de setembre a l'estació de tren de Blanes. Uns desconeguts van intimidar amb una navalla un menor i li van robar el telèfon mòbil. 

Arran aquests fets, els mossos van iniciar dues investigacions per tal de localitzar i detenir els autors dels fets. El passat 9 d'octubre va concloure la primera investigació amb la detenció d'un menor i un major d'edat, ambdós de nacionalitat marroquina, pel robatori comès el 7 de setembre.

Finalment, el 13 d'octubre va concloure la segona investigació amb la detenció de dos joves, un major d'edat i un menor, com a presumptes autors de l'atracament comès el 29 de setembre.

Els detinguts majors d'edat van passar el dies 9 i 15 d'octubre a disposició del Jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Blanes, el qual en va decretar llibertat provisional pel primer i l'ingrés a presó per a l'altre.