Imputat un vianant borratxo que va provocar un accident en cadena a Medinyà

Va creuar la calçada i tres vehicles van col·lisionar, provocant sis ferits lleus

Agents dels Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de Girona van imputar el dia 5 d’octubre un home, de 31 anys, veí de Sarrià de Ter (Gironès), com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat del trànsit per originar un greu risc per a la circulació.
 
Cap a les nou del vespre del mateix dia 5 es va produir un accident per un encalç, al punt quilomètric 725.5 de la carretera N-II, dins del terme municipal de Medinyà (Gironès).
 
Quan els mossos van arribar al lloc dels fets van comprovar que es tractava d’un encalç entre tres vehicles i sis persones havien resultat ferides lleument.
 
En recopilar les primeres dades, els agents van saber que un vianant havia estat envaint, de manera intermitent, la carretera amb un estat d’embriaguesa notori. Aquestes accions van obligar diversos conductors a frenar i esquivar l’individu per evitar atropellar-lo.
 
En la darrera irrupció del vianant a la via, un dels cotxes va haver de frenar bruscament, provocant una col·lisió en cadena per encalç.
 
Quan els mossos van fer la prova d’alcoholèmia al vianant, com a responsable de l’accident, van observar que aquest donava un resultat positiu de 0.82 mg d’alcohol per litre d’aire expirat.
 
Per aquests motius els agents li van imputar un delicte contra la seguretat del trànsit, ja que amb el seu comportament va originar un greu risc per a la circulació i va provocar un accident de trànsit.
 
La persona imputada serà citada properament per tal de declarar davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona.