Obre les portes el quart Shopp Out de la Fundació Ramon Noguera

El 5% dels beneficis de les vendes serviran per impulsar projectes socials

La Fundació Ramon Noguera ha obert aquest dimecres una nova edició del Shopp Out, una iniciativa única a tot l'Estat que té com a objectiu difondre i donar suport als projectes socials que desenvolupa la fundació.

El nou concepte de shopping social aplega fins dissabte més de 30 primeres marques de moda que venen els seus productes amb grans descomptes, de fins al 70%. El valor afegit de l'esdeveniment és que el 5% dels beneficis de les vendes serviran per impulsar projectes socials de la fundació. Quan el Shopp Out ha obert les portes a les 10 del matí, ja hi havia prop d'un centenar de persones esperant per entrar a buscar gangues.

Durant tot el matí, s'ha mantingut la bona afluència de visitants que han recorregut els 4.000 metres quadrats d'aquesta quarta edició del Shopp Out, que compta amb la participació de més de 30 marques de moda.


El Shopp Out es farà fins aquest dissabte 11 d'octubre a la seu que la Fundació Ramon Noguera té al carrer Indústria número 22 del Polígon Mas Xirgu de Girona de deu del matí a nou del vespre.

Fins dissabte, el Shopp Out aplega marques que ofereixen descomptes de fins al 70% en els seus productes. Hi ha tant firmes de moda per a adult com infantil, esportiva i també decoració per a la llar. L'èxit i el ressò d'aquesta iniciativa pionera de la Fundació Ramon Noguera ha anat en augment. La primera edició comptava amb un espai de només 300 metres quadrats i tres marques col·laboradores. En la segona, l'espai era de 600 metres quadrats i comptava amb set marques. El mes de maig passat es va fer un gran salt i més de 20.000 persones van recórrer els més de 4.000 metres de superfície d'exposició i va comptar amb la col·laboració de més de 20 firmes comercials.

Enguany, amb la mateixa superfície han augmentat les marques que han volgut ser-hi presents. El Shopp Out compta amb la participació de Mango, Lacoste, Pepe Jeans, Sita Murt, Boxley, New Zealand Auckland, Javier Simorra, Surkana, Cooked in Barcelona, Goes i Yogo, a més de la botiga de moda i complements laFundació de la mateixa Fundació. En moda infantil destaquen Gocco, Canada House, Cóndor i Món Marcel, a més de la marca de joguines Eurekakids. Pel que fa a calçat i complements hi haurà General Òptica, Bissú, Vamcats, Geox, Stonefly i NeroGiardini. De la mà de Wala, trobaran les marques d'esports: IcePeak, Ternua i Grifone. I pel que fa a decoració de la llar, hi haurà Textura i Casa Viva.

Samarreta Shopp Out

En aquesta edició, una de les novetats és la samarreta Shopp Out dissenyada amb la col·laboració de la marca catalana de cerveses Moritz, amb la finalitat de contribuir al finançament de projectes socials de l'entitat i que es ven a un preu de 6 euros. La samarreta es pot trobar fins aquest divendres 10 d'octubre a la plaça Miquel Santaló de Girona, on des d'aquesta setmana està instal·lat el punt d'informació del Shopp Out, i a l'espai Moritz durant els dies del Shopp Out.

Sota el concepte de Happy Shopping, a més de primeres marques de moda, el Shopp Out ofereix espais de descans i esbarjo, restauració, zona chill out, photocall, música i espectacles infantils, i disposa de zones d'aparcament gratuït. En la zona de restauració, hi són Moritz, König, Cafès Cornellà i la Creperie de Mariöne.

L'alcalde de Girona, Carles Puigdemont, ha presidit l'acte d'inauguració, que s'ha celebrat al migdia i que ha comptat també amb les intervencions del director general d'Economia Social i Cooperativa i Treball Autònom de la Generalitat, Xavier López; i del vicepresident de la Diputació de Girona, Xavier Soy, a més de la directora-gerent de la Fundació Ramon Noguera, Pepita Perich. Els representants de les administracions han coincidit a felicitar la Fundació Ramon Noguera per la seva tasca i per impulsar una iniciativa com el Shopp Out que han coincidit a qualificar com a "gran esdeveniment social", tant pel seu objectiu com pel nombre de visitants que rep.

La Fundació Ramon Noguera està especialitzada en la creació i gestió de centres i serveis adreçats a persones amb discapacitat intel·lectual i a infants amb trastorn en el seu desenvolupament a la comarca del Gironès. La Fundació desenvolupa activitats des de dues àrees, la laboral i la social, i dóna atenció a més de 800 persones al llarg de l'any.