Apunyalat un jove de 20 anys per un menor davant un institut de Banyoles

La víctima va ser agredida amb una arma punxant per un jove de 17 anys

Un jove de 20 anys, veí de Banyoles, està en estat greu després de rebre una punyalada per un menor de 17 anys, de nacionalitat brasilera, davant de l'IES Pla de l'Estany de Banyoles. Els fets van passar ahir dimarts a la tarda quan la víctima anava a recollir el seu nebot que estudia a aquest centre. Segons testimonis, la víctima va discutir amb l'agressor i aquest el va agredir amb un objecte punxant que va quedar clavat a la seva esquena.

Alguns joves van aconseguir retenir el menor i tot seguit va arribar la Policia Local i els Mossos d'Esquadra que se'l van endur a comissaria. El noi de 20 anys va ser atès pel SEM i posteriorment traslladat a l'Hospital Trueta on va ser operat d'urgència. El jove ferit greument ahir dimarts davant de l'IES Pla de l'Estany de Banyoles anava a buscar el seu nebot que estudia a aquest centre. Segons un testimoni, la víctima va començar a discutir amb l'agressor i fins i tot els van haver de separar però en un moment determinat se li va tirar a sobre i el va agredir amb una arma punxant que li va quedar clavada al mig de l'esquena. "Només se li veia el mànec, que semblava un tornavís o una llima", explica aquest testimoni. Sembla ser que l'agressor, de 17 anys i nacionalitat brasilera, duia una altra arma punxant a la butxaca.

Alguns dels joves que es van aplegar al voltant van aconseguir retenir el menor fins que va arribar la Policia Local i els Mossos d'Esquadra que se'l van endur a la comissaria. S'ha obert una investigació per aclarir els motius que van portar al menor a agredir a la víctima. Tot apunta que els dos joves, que resideixen a Banyoles i que no estudien al centre, van protagonitzar una baralla en una discoteca de la ciuat el cap de setmana passat.

La víctima va ser atesa per una ambulància del SEM i seguidament va ser traslladada a l'Hospital Josep Trueta de Girona on va ser operada d'urgència per la gravetat de la ferida. Aquest matí, continuava amb pronòstic reservat a l'espera de com evoluciona.

Pel que fa a l'agressor, està previst que aquest matí passi a disposició del Jutjat de Menors de Girona.