CDC participa en el porta a porta de la campanya 'Ara és l’hora' a Girona

Hi han participat Macias, Crespo, Cunyat, Rieradeval, Cima i Bagué

Diversos membres de la direcció de Convergència Democràtica de Catalunya, així com d’altres militants del partit, han participat avui dissabte en el porta a porta que s’ha fet a Girona, dins el marc de la campanya pel sí-sí “Ara és l’hora”, impulsada per entitats, associacions i partits favorables a la consulta del 9-N.
 
En l’acte, hi ha estat present Pere Macias, membre de la direcció nacional del partit i diputat de CiU al Congrés els diputats al Parlament: Xavier Crespo i Xavier Cima; els senadors Joan Bagué, Coralí Cunyat i Maria Rieradevall. Macias ha destacat la importància de la unitat social i política: “l’important ara és subratllar la unitat. I per això ens estem implicant a fons en aquesta campanya conjunta”. 

En aquest mateix sentit, Macias ha remarcat que “ens hem incorporat amb plenitud en aquesta campanya “Ara és l’hora” i per això el partit ha posat el conjunt de l’organització a disposició de la campanya”. Joan Bagué i Xavier Cima han participat de la gigaenquesta en el barri de Santa Eugènia de Girona.