Rescaten una dona que s'ha trencat el peu fent senderisme a Santa Cristina d'Aro

La víctima, de 65 anys, ha estat traslladada en estat greu a l'Hospital de Palamós

Els Bombers de la Generalitat han participat aquest diumenge en el rescat d'una dona de 65 anys que ha resultat ferida greu, amb un peu trencat, mentre feia senderisme per la zona del Puig d'en Rovira dins del municipi de Santa Cristina d'Aro.

Segons sembla, la víctima anava amb la seva parella, que ha estat qui ha donat la senyal d'avís en veure que la dona no podia continuar caminant. Fins al lloc dels fets s'hi ha traslladat una dotació del GRAE i un helicòpter medicalitzat que ha portat l'afectada fins a l'església del poble des d'on l'han evacuada en ambulància fins a l'Hospital de Palamós. Segons sembla, el terreny estava mullat i la víctima hauria relliscat.

Els Bombers s'han traslladat fins al lloc dels fets i, mitjançant la tècnica del gruatge, l'han traslladat fins a l'església de Santa Cristina d'Aro on allà l'esperava una ambulància del SEM per evacuar-la fins a l'Hospital de Palamós. En el moment dels fets, la víctima caminava per la zona del Puig d'en Rovira, a uns 30 minuts del centre del poble.