Enxampen dos joves a Girona que portaven droga i van saltar-se un control de trànsit

Els nois van intentar fugir conduint temeràriament

La Policia Municipal de Girona ha enxampat dos nois, de 18 i 17 anys, veïns de Girona, autors d'un delicte contra la salut pública i un altre delicte contra la seguretat del trànsit. Els fets van succeir aquest dimecres passat, dia 3 de setembre, pels volts de les vuit de la tarda. Una patrulla estava fent un control preventiu de trànsit quan els joves, que circulaven sobre una motocicleta, van saltar-se el control i van fugir. Durant la persecució, els nois van infringir diverses normes de circulació, posant en perill altres conductors. A més, van llançar una motxilla que portaven en la qual transportaven substàncies estupefaents.

El relat dels fets

La patrulla de la secció de motoristes de la Policia Municipal de Girona estava realitzant un control preventiu de trànsit quan van localitzar dos nois que anaven amb una motocicleta de la marca Honda. Els joves van realitzar una maniobra evasiva per saltar-se el control i no es van aturar.

Tot seguit, els agents van començar a perseguir-los. Mentre fugien, el conductor va infringir diverses normes de circulació, posant en perill altres conductors i l'acompanyant va tirar una motxilla que portava a l'esquena.

Finalment, els policies van aconseguir atrapar-los i identificar-los. Durant l'escorcoll, els agents van trobar que els nois portaven diverses substàncies estupefaents i diners en efectiu. Gràcies a la col·laboració ciutadana es va localitzar la motxilla que havien llançat i que contenia més substàncies estupefaents. Per tots aquests motius, els policies van detenir els dos nois com autors d'un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues i un altre contra la seguretat del trànsit.