Els veïns afectats per l'incendi en una botiga de Girona faran nit en un hotel

Els llogaters de les plantes superiors han pogut tornar als seus habitatges

Els veïns del bloc afectat per l'incendi aquest dilluns al centre de Girona ja han pogut tornar a casa seva, a excepció dels de la primera i segona planta que han estat reallotjats a l'hotel Carlemany, segons els Bombers de la Generalitat.

El foc s'ha produït cap a les vuit del matí en un edifici de sis plantes situat al número 39 de la Ronda Sant Antoni Maria Claret i s'ha localitzat a la botiga de roba de l'empresa C&A. No hi ha hagut cap ferit, però s'han evacuat tots els veïns de l'immoble, excepte una inquilina de l'àtic, una senyora gran que ha quedat confinada acompanyada per la Policia Local.

Fins al lloc s'hi ha desplaçat deu dotacions dels Bombers d ela Generalitat, que ja han pogut extingir l'incendi i aquest migdia ja s'han retirat del lloc. L'estructura de l'edifici no ha quedat afectada. Segons els Bombers, els veïns de la primera i segona planta s'han allotjat a l'hotel Carlemany de la capital gironina a causa de la intensa fumerada que ha deixat l'incendi en aquests habitatges.