Ingressa a la presó l'autor d'un robatori amb violència en un pis de Breda

El detingut era veí de la víctima i va sostreure 100 euros i un telèfon mòbil

Els Mossos d'Esquadra van detenir el 18 de juliol un noi de 23 anys i nacionalitat gambiana com a presumpte autor d'un robatori amb violència en un pis de Breda (Selva). Els fets van passar a les 7.45 hores.

La propietària del pis estava sola a casa quan l'arrestat va trucar al timbre. En obrir la porta, l'home es va llançar sobre d'ella i la va amenaçar amb un ganivet de grans dimensions. Tot i que l'agressor portava la cara tapada amb una caputxa, la víctima el va reconèixer perquè era un veí de la seva escala. Després de colpejar la dona, el lladre va robar 100 euros d'un calaix de la cuina i un telèfon mòbil. L'home va ser detingut minuts després i el jutge va decretar el seu ingrés a presó.

Els fets es remunten al matí del 18 de juliol, quan la víctima dormia sola al pis que té a Breda i van trucar al timbre. En obrir la porta, un home es va abraonar sobre d'ella i la va amenaçar amb un ganivet de grans dimensions. Tot i que el lladre tenia la cara mig tapada per una caputxa, la víctima el va reconèixer com un veí de l'escala. En recriminar-li l'actuació, l'agressor va dir-li que no era el seu veí i que no es tornés a adreçar a ell amb aquell nom.


Després de donar-li un fort cop a la cara, l'agressor va anar directament a un calaix de la cuina d'on va treure 100 euros i un telèfon mòbil. Es dóna la circumstància que el lladre ja sabia que en aquell calaix hi guardava diners perquè en altres ocasions la dona li havia deixat diners que havia tret d'aquest lloc.

Un cop l'agressor va marxar, la víctima va trucar als Mossos d'Esquadra per denunciar els fets. Pocs minuts després una patrulla es va adreçar al seu domicili per comprovar què havia passat i la Unitat Territorial d'Investigació va detenir el presumpte autor dels fets. El Jutge va decretar el seu ingrés a presó.