Estopa s'uneix al concert de celebració dels 25 anys de carrera d'Albert Pla

El cantautor Tomeu Penya i l'islandès Halldór Már, darreres incorporacions al cartell de l'Acústica

Estopa és la nova confirmació per al concert de celebració dels 25 anys de carrera d'Albert Pla, el cantautor més irreverent del nostre país, que el Festival Acústica de Figueres acollirà el proper dissabte 30 d'agost a la plaça Gala-Salvador Dalí.

Els germans Muñoz s'uneixen a l'elenc de luxe que ja ha confirmat la seva presència: Quimi Portet, Sílvia Pérez Cruz i Raül Refree, Pau Riba, El Canijo de Jerez, Tomasito, Gerard Quintana, Maria Rodés i Pascal Comelade. Segons la direcció del festival, les vendes del concert van a bon ritme i les entrades es poden comprar al web del festival.

Per altra banda, el cartell de l'Acústica es completa amb les actuacions gratuïtes de Tomeu Penya i Halldór Már. El cantautor mallorquí actuarà dijous 28 d'agost a l'escenari de la plaça Catalunya.

El cantautor i guitarrista islandès Halldór Már actuarà també dijous al Soul Cafè. L'islandès és una de les sorpreses musicals de la temporada gràcies a les versions que ha fet en clau de folk i pop de clàssics catalans com 'The Wind', que és 'Al vent' de Raimon, 'The Sun Could Rise Tonigh' o el 'Qualsevol nit pot sortir el Sol' d'en Sisa o la divertida 'Shake It Baby' que revisita el 'Remena nena' de la Guillarmina Motta.

El Festival Acústica de Figueres programa una quarantena de concerts a sis escenaris a l'entorn del Museu Dalí. L'any passat va acollir a més de 80.000 espectadors.