Fuig de la policia saltant per un penya-segat a Platja d'Aro

El detingut també portava una bossa amb marihuana i 1.800 euros en bitllets

La Policia Local de Castell-Platja d'Aro (Baix Empordà) va detenir el passat 14 de juliol un home de 33 anys que va fugir amb cotxe i es va llençar des d'un penya-segat per evitar ser detingut. Els fets es van produir quan l'individu es va trobar amb un control policial a l'avinguda de S'Agaró i va saltar-se'l prenent direcció a la platja de Sant Pol.

En el transcurs de la persecució, va llençar una bossa amb marihuana en cabdells i, un cop aturat el vehicle, va sortir corrents i es va llençar a l'aigua des d'un penya-segat. Els agents van aconseguir treure'l de l'aigua -amb ferides lleus als peus- i en l'escorcoll van trobar-li 1.800 euros i estris susceptibles de ser utilitzats per cometre furts.


Dos arrestats amb marihuana i mòbils sostrets

D'altra banda, el mateix dia 14, la Policia Local de Castell-Platja d'Aro també va arrestar dos joves que tenien dos mòbils robats i dues bossetes de marihuana. L'actuació es va efectuar en el marc del dispositiu de prevenció de venda i consum de substàncies estupefaents en zones de parcs infantils, en aquesta ocasió al complex Eurocenter - Carrer Luxemburg.

En la intervenció, els agents van identificar diverses persones amb l'ajut de la unitat canina K9, que va detectar la presència de dues bossetes marihuana dins de les seves motxilles

En els escorcolls, es va localitzar a Mohamed C., de 18 anys, un telèfon mòbil que constava com a sostret des del desembre 2013, en un furt a la platja. L'altra persona, un menor de 17 anys, també estava en possessió d'un mòbil sostret a la Calella en un robatori amb força el febrer d'enguany. En els dos casos, es va poder esbrinar gràcies a la consulta de l'IMEI dels mòbils al sistema informàtic policial. Tots dos nois van quedar detinguts per un delicte de receptació, així com denunciats per tinença de substancies estupefaents.