Espai Gironès renova el seu suport a Càritas

El centre comercial dóna 1.500 euros a l'entitat

Espai Gironès, centre gestionat per Multi Mall Management Spain S. A., va renovar ahir el seu conveni de col·laboració amb Càritas Diocesana de Girona per tercer any consecutiu. La formalització de l’acord va tenir lloc a la seu de l’organització benèfica al Barri Vell, amb l’assistència del seu màxim responsable a la ciutat i de Pau Jordà, gerent del centre comercial.

El suport a les activitats de Càritas per part d’Espai Gironès es remunta a l’any 2012. El conveni ha posat el seu gra de sorra per ajudar a dur a terme accions com ara el programa PATI, que cerca proporcionar habitatges a dones amb fills en situació de risc socioeconòmic i altres iniciatives destinades a afavorir als col·lectius més necessitats de la nostra província. A més, aquest setembre les instal·lacions del centre comercial gironí acolliran l’exposició fotogràfica “Retrats d’inserció, un relat d’esperança”, protagonitzada pels participants en els programes laborals de Càritas en el seu camí cap a l’adaptació al món del treball. El centre comercial ha fet una donació de 1.500 euros per a l'entitat gironina.

Ramon Barnera, director de Càritas Diocesana de Girona, ha agraït el compromís que el centre segueix mostrant per ajudar a superar les situacions d’exclusió social dels més vulnerables.

Càritas és un dels pilars de la voluntat de l’Espai per facilitar i implicar-se en la tasca dels organismes que treballen pel benestar i el progrés de Girona, com ara les fundacions Oncolliga, Jaume Casademont i Astrid 21.