Detingut per estafar un hotel de Platja d'Aro utilitzant la targeta del seu pare

L'individu va aconseguir dormir dues nits a l'establiment sense que s'adonessin de l'engany

Un home d'uns 30 anys i veí de Barcelona va estafar un hotel de Platja d'Aro (Baix Empordà) utilitzant una targeta de crèdit del seu pare. L'individu es va fer passar pel seu progenitor i va dormir dues nits a l'establiment sense que ningú s'adonés de l'engany.

Quan els treballadors de l'hotel van voler cobrar, van descobrir que la targeta estava bloquejada. L'home va desaparèixer de l'establiment i va intentar repetir l'operació en un altre hotel del poble i en un altre local. La Policia Local de Platja d'Aro va alertar dels fets mitjançant el seu compte a Twitter i enviant un correu massiu a tots els hotelers. A més, van localitzar l'home, que té antecedents policials.

Els fets van succeir a finals del mes de juny quan un home, veí de Barcelona i d'uns trenta anys d'edat, es va presentar a un hotel del municipi. L'individu va reservar una habitació per tres nits i va donar una targeta de crèdit que, en realitat, era del seu pare. Els hotelers no es van adonar de l'engany perquè tant el fill com el seu pare tenen el mateix nom i primer cognom. Dos dies més tard, quan el responsable de l'establiment va voler cobrar, es va adonar que la targeta estava bloquejada i que no podien realitzar l'operació.


Va ser llavors quan l'home, veí de Barcelona, va fer-se fonedís. Després de diverses trucades i investigacions, els responsables de l'hotel van aconseguir contactar amb el veritable titular de la targeta - el pare de l'estafador- que es va fer càrrec de les despeses. El pare no va voler presentar cap denúncia davant dels Mossos d'Esquadra i va arribar a un acord amb els responsables de l'hotel.

No obstant això, poca estona més tard, la Policia Local de Platja d'Aro va rebre un avís d'un altre hotel on asseguraven que un home havia volgut reservar tres nits amb una targeta de crèdit inoperativa. En aquest cas, l'home no va aconseguir el seu objectiu i va ser descobert. Els efectius de la policia del municipi van alertar el passat 29 de juny dels fets mitjançant el seu compte de Twitter i enviant un correu massiu a tots els empresaris del poble. A més, van aconseguir identificar-la i van seguir-la per intentar que no repetís l'operació en altres establiments del municipi. Des del cos policial asseguren que l'home va marxar del poble a finals de la setmana passada tot i que també va intentar repetir de nou l'estafa, sense èxit, en un altre local del poble.