Detinguts per robar en un bar de Girona fent butron al sostre del lavabo

Els arrestats van sostreure més de 1.400 euros de les màquines escurabutxaques i de la caixa

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 30 de maig dos homes de 20 i 33 anys com a presumptes autors d'un robatori amb força en un bar de Girona. A quarts de tres de la matinada del mateix dia, la policia van tenir coneixement que s'havia activat l'alarma d'un bar del carrer de Santa Eugènia.

En arribar al lloc, els agents van observar que les màquines escurabutxaques estaven forçades i que els pispes havien accedit al local pel sostre del lavabo, on hi havia un forat de 50 centímetres amb una corda penjada preparada per entrar i fugir. Fent una inspecció del local, els mossos van detectar un dels lladres darrera una columna d'una habitació i l'altre, amagat dins d'un bidó buit.

Al costat dels lladres es va trobar una motxilla amb una bossa amb 935 euros en monedes, una altre bossa amb 505 euros en bitllets, un dècim de loto ràpid, monedes de diverses nacionalitats, eines, guants i documentació del bar.

En total, els arrestats havien sostret més de 1.400 euros de les màquines escurabutxaques i de la caixa del local. Els detinguts, amb antecedents, de nacionalitat marroquina i veïns de Girona i Salt, van passar el dia 31 de maig a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.