Detenen el responsable d'un local de compravenda d'objectes de segona mà al Baix Empordà

En l'acció s'ha recuperat una motocicleta sostreta a Platja d'Aro l'any 2009

Els Mossos van detenir el 16 d'abril un home de 52 anys, de nacionalitat espanyola i veí de la Bisbal d'Empordà, com a presumpte autor d'un delicte de receptació i conductes afins. El 28 de març, agents de la unitat d'investigació van efectuar una inspecció rutinària en un establiment comercial de compravenda d'objectes del nucli de Vulpellac, dins del terme municipal de Forallac (Baix Empordà).

Durant la inspecció van trobar una motocicleta tipus enduro de color blanc sense plaques de matrícula. Els mossos van poder constatar que constava com a sostreta des de l'any 2009 a Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà). L'havien robat d'un aparcament comunitari de Platja d'Aro (Baix Empordà). La patrulla va detenir al responsable de la botiga per un delicte de receptació i conductes afins. A més, van realitzar diverses actes per diferents irregularitats administratives vers el control de compravenda d'objectes.

Els mossos van fer gestions amb el propietari del vehicle, que actualment viu a l'estranger, per lliurar-li la motocicleta recuperada. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions en relació al cas.

El detingut, sense antecedents, va quedar en llibertat i serà citat properament pel jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de La Bisbal d'Empordà.