Dos ferits en una explosió en un centre de busseig a Figueres

La bombona d'aire comprimit ha sortit disparada quan s'ha trencat l'aixeta mentre la reomplien

Dues persones han resultat ferides quan una ampolla d'aire comprimit de les que s'utilitza per fer submarinisme ha sortit disparada en un centre de busseig de Figueres.

Els cossos d'emergències han rebut l'avís quan passaven dos minuts de les cinc de la tarda. Segons informa Bombers, l'aixeta de la bombona s'ha trencat mentre l'estaven reomplint a l'estació de càrrega que hi ha al centre, situat a l'encreuament del carrer Cendrassos i l'avinguda Costa Brava. Això ha provocat una ona expansiva i ha fet sortir disparada l'ampolla que ha creuat el sostre. Els dos ferits són el propietari i un treballador del centre. Els han traslladat a l'hospital Trueta de Girona.

El SEM ha traslladat els dos ferits a l'hospital Josep Trueta de Girona. Al propietari del centre de 55 anys que tindria ferides a un braç i estava desorientat, l'han traslladat en ambulància fins a l'hospital. Al treballador, que té 33 anys, l'han traslladat en helicòpter perquè té ferides de més consideració. La víctima és de caràcter greu però està estable.

Els serveis d'emergències han rebut un avís per explosió d'una ampolla d'aire comprimit en un centre de busseig de Figueres pocs minuts després de les cinc de la tarda. Fins al llocs s'hi ha desplaçat efectius dels Bombers de la Generalitat, Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), Mossos d'Esquadra i Guàrdia Urbana de Figueres.

Segons informa Bombers, l'accident l'hauria provocat el trencament de l'aixeta d'una bombona que s'estava reomplint a l'estació de càrrega del centre de busseig. La pressió de l'aire hauria provocat una petita ona expansiva i ha fet sortir disparada l'ampolla, que ha arribat a sortir travessar el sostre del punt de càrrega.