Uns 70 professionals s'apleguen a Calonge interessats per l'enoturisme

El Marca Enoturisme s'ha celebrat en el marc del Festival Vívid

Divendres es va celebrar a l'Hotel Silken San Jorge de Calonge, el seminari Marca Enoturisme, en el qual hi van participar 70 professionals del sector del vi i de la comunicació d'arreu de Catalunya.

El Director del Patronat de Turisme Costa Brava – Pirineu, Ramon Ramos, l’alcalde de Calonge, Jordi Soler, i el consultor en comunicació, Pau Canaleta, han estat els encarregats d’obrir aquest seminari especialitzat en la difusió i comunicació del món del vi relacionat amb el turisme. Durant tot el dia  reconeguts experts com Damià Serrano, Lluís Tolosa, Marta Domènech o José Antonio Donaire, van exposar les eines per atraure el turisme interessat en el món del vi.

El seminari, que es celebra en el marc del Festival Vívid de la Ruta del Vi de la DO Empordà, anava destinat a totes aquelles empreses, institucions i professionals que necessitin desenvolupar la seva vessant enoturística per tal atraure i satisfer a tots aquells visitants o clients motivats per la cultura del vi i el seu entorn.

Un públic 100% professional provinents principalment de l'Empordà, Penedès, Pla de Bages, Priorat, Tarragona, Barcelona  i Lleida, i d'àmbits com són responsables de cellers, responsables de màrqueting i comunicació d’hotels, responsables de destinacions, denominacions d'orígen i poblacions vinícoles, responsables d’empreses de serveis turístics al voltant de les vinyes i el vi, propietaris de restaurants i viniteques, així com assessors de comunicació turística.

La jornada va cloure amb un tast de vins de l’Empordà, específic i adaptat per a professionals del turisme del vi a càrrec de la sumiller Laura Masramon, especialitzada en els vins de la DO Empordà i en la dinamització de l'enoturisme.

El seminari està organitzat pel Patronat de Turisme, l’Ajuntament de Calonge, el Centre Català d’Anàlisi i Informació Internacional i Laura Masramon Empordà Personal Sommelier.